Saturday, 3 December 2016

TESTIMONI KULIT: PERMULAAN FOKUS VITAMIN UNTUK IKHTIAR JERAWAT KRONIK, TAPI TIDAK MENYANGKA TURUN BERAT BADAN

Semalam di Klinik, Faizah pun timbanglah berat badan. 

Almaklumlah drop 13 kilo tu maintain ke naik. Rasanya dalam minggu ni makan banyak dah. 

Sekali tengok biar benar ni. 


3 kilo turun. Ya Allah takkanlah 16 kilo. Ermm.

Abang Lang saya pun kemain sama-sama menimbang. Haha.Dalam hati mahu pulak abang nak menimbang.

Selepas itu dia interview saya, "Bagaimana nak tahu ideal ke tak?"

Saya pun tanya dia, "ketinggian kau berapa?"

Haha. Dah macam consult customer gaya ketika itu.

Boleh pulak dia jawab, "Ontah eden pun tak ingat" 

Dan-dan pulak ada menegur abang ajak borak-borak ketika itu. Jangan tergantunglah jawapan ideal ke tidak badannya.

Nanti adikmu akan sediakan ita pengukur ye. Haha.

Tapi kan sampai la ni duk terfikir betol ke tidak berat tu. Ke disebabkan keadaan sejuk ni. Mengecut lemak kan. Kita kaji nampaknya.

Pagi tadi pun timbang guna penimbang yang ada. Aik sekilo aja turun. Total drop 14 kilo pulak.

Sekarang ni mana yang satu betol tak tahulah.

Sesiapa ada penimbang karada tu nak tumpang timbang boleh tak? 😂

Ini betol-betol terlajak kurus ni. Mula-mula fokus untuk kulit sahaja, ini dah macam dapat kebaikan 2 in 1 pulak set yang dimakan. 

Gambar ni nampak kurus sangat tak? 





Nak baca testimoni saya?tes Ada pada link ini:




Stok Promosi Ini terhad!

Jika Anda berminat dengan produk Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)

COD: Kuala Pilah, Juasseh, Bahau & sekitarnya




3 comments:

The TwentyTwo said...

hi , dulu i pun consume shaklee skin set dalam 6 bulan ke 7 bulan..yg penting ada 10 botol esp shaklee..tapi sekrang dah stop 2 tahun mcmtu..mcm nak start balik..tapi disiplin dah kelautt..tp masa consume org ckp kulit i gebus putih cerah..hehehehe

bdw salam kenal you

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Faizah,

Alhamdulillah saya mencapai berat badan ideal, tapi saya rasa kurus sangat.. Apa pun pada pendapat saya bukan berat badan menjadi persoalan, tapi kesihatan.. Kena jaga makan, ambil supplement jika perlu..

Have a great day to you dear!

Faizah Syakira said...

Tq uollss. Saya pulak kene ikut diet untuk skin yang doc bagi. Haha. Bulan dec ni genap 11 bulan. Tapi dah makin baik ni, mulalah cheat day. Sekali sekala la kalau ada kenduri kawin kan, terlajak la sikit. Bg sy la, bila dah seimbang pemakanan sihat denga zat2 nutrisi shaklee, kesannya Ya Allah baru rasa betol2 best. Kalau tak dulu, mkn kelaut lepas tu hasilnya tak berapa sgt 😅 sadis betol. Skrg dah tau caranya. Rasa best sgt2 nak share dekata semua org. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...