Tuesday, 24 January 2017

PART 6: ADAKAH ANDA BERMINAT JADI AHLI SHAKLEE?

#ApaYangBestJadiAhliShaklee

Ramai yang tertanya-tanya, apa yang best bila jadi Ahli Shaklee ni kan?

Terutamanya yang ingin join #ProjekRM500๐Ÿ˜

Terima kasih atas pertanyaan kalian.

Ini sebahagian testimoni yang telah menjadi Ahli Shaklee. 



Maya belum lagi ke tahap Supervisor dengan 4 Angka bonus tapi berkat beliau simpan duit bonus yang tidak diusiknya dan beliau juga suri rumah.

Akhirnya apa yang suri rumah ini dapat ialah rewardkan dirinya setelah penat lelah buat bisness shaklee dengan pergi bercuti ke JEPUN. .

Best tak?

Itu baru duit bonus dikumpul. Itu belom lagi untung dari hasil runcit yang beliau dapat.

Sebagai Agen Shaklee kami perlu mengikut garis peraturan shaklee tetapkan terutamanya harga retails. Ini untuk kesan jangka panjang dalam perniagaan.

Bak kata sahabat, apabila menggunakan harga runcit,

"Untung dikira sebagai gaji pada diri sendiri"

"Bila guna harga retail. Baru rasa macam berniaga. Nampak untung utk reward diri"

Jadi dengan berniaga shaklee, bonus dapat, untung pun dapat. Walaupun anda belum mempunyai sebarang rank di dalam shaklee, anda masih boleh kumpul wang anda dapat dengan 2 angka atau 3 angka setiap bulan.

Sampai satu masa, buatlah seperti suri rumah ini.

Bila lagi kan nak reward kan?

Biarlah tabung kita tu nak penuh 2 3 tahun atau lebih sekali pun, satu masa pasti manis rasanya. 

Yang belum buat tabung hasil untung berniaga, lebih baik mulakan januari 2017 ini. 

Cukup 365 hari kita tengok hasilnya. Rasa macam bangga taw kita mampu kumpul sebanyak tu. Hehe.

Sesiapa yang berminat ingin menjadi ahli shaklee terutama ingin join #ProjekRM500 bolehlah hubungi Faizah di whatsapp 0136625745

#HealthySkinJournalsFSK
#20StepIncome4angka
#GelombangShaklee


Nak baca testimoni saya? Ada pada link ini:





Stok Promosi Ini terhad!

Jika Anda berminat dengan produk & keahlian Shaklee,
Hubungi Faizah seperti details di bawah:

Shaklee Independent Distributor


Faizah Syakira
FB: Faizah Syakira
IG: Faizah.syakira
Page: Kisah Kulit Berjerawat
Page : Kesihatan Keluarga dan Pemakanan
Page: Diari Si Energy Booster
Tel : 0136625745 ( Whatsapp)


COD: Bahau & sekitarnya


1 comment:

Fhatin Amelia said...

seronok tengok orang buat business :D moga dimurahkan rezeki
http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/segmen-ice-breaking-version-10-by-mellya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...